Anket Doldur Para Kazan



anket doldur para kazanMerhaba arkadaslar. Bugün sizlere anket doldurarak nasil para kazanilir bundan bahsetmek istiyorum. Muhakkak ki evde canimizin sikildigi artik internetin basinda oturmaktan sikildigimiz saatlerimiz olmustur. Simdi bu sikildigimiz zamani anket doldurarak nasil paraya çeviririz bunlardan biraz bahsedelim.

 Biliyorsunuz ki bir çok büyük firmalar kamu arastirmasi için, ürünlerini pazarlamak için anket yaparlar ve bunun sonucunda ürünlerini ona göre pazara sunarlar. Bunu yaparkende eskisi gibi sokak sokak dolasipta kagit doldurarak yapilmiyor. Böyle olsaydi hem anketi düzenleyene ücret verecek hem zamanini iyi kullanamayacakti. Is böyle olunca internetten anket düzenleyen siteler devreye giriyor. Peki asil soru su:



Hangi siteler anketten para kazandiriyor?

Hangi siteler anketten daha çok kazandiriyor?

Anket doldurarak ne kadar para kazanabilirim?

Bu sorudan ilk ikisine cevap vermek için çalisan arastirmalarim dogrultusunda bir kitap önerecegim. Bu kitabi okumanizi siddetle tavsiye ediyorum. Düsünün internet basinda bos bos geçirdiginiz vakitleri. Bunu neden paraya dönüstürmek istemeyeseniz ki? Anket doldurarak para kazanmak artik Ek is imkani olamaktan çikip asil isinize dönüsebilir. Bunun içinde vergi kaydiymis vergiymis hiç bir seyle ugrasmazsiniz. Anketini doldurur geçersiniz karsiya. Neden ilk iki soru dedim onuda açikliyim hemen. 1-Hangi siteler anketten para kazandiriyor? bunun ve 2-Hangi siteler anketten daha çok kazandiriyor? cevabini veren isi temelden yüksek seviyelere dogru anlatan kitabi .... ve .... kitabi öneriyorum. Ikisi de fikrimi soracak olursaniz çok iyi kitaplar. Isi çok güzel anlatiyor. Siteleri günde 3-4 tane anket gönderiyor ve bir anketten 5-10 TL arasi para kazanabiliyorsunuz. Bu siteleri arkadaslariniza tavsiye edip onlarin doldurdugu anketlerden de para kazaniyor, ve bir zaman sonra günde 1 tane anket doldurarak çok güzel paralar kazaniyorsuz. Gelelim 3 soruya yani Anket doldurarak ne kadar para kazanabilirim? Bu ilk zamanlarda tamamen size bagli. Neden derseniz. Ilk zamanlar tek basina doldurdugunuz anketlerden 5-10 artik neyse o kadar kazanirken ilerleyen zamanlarda bakmissiniz ki arkadaslarinizda bos vakitlerinde sizin vesilenizle anket dolduruyor aylik geliriniz ilk zamanlar 100-200 TL iken aradan bir kaç ay geçtikten sonra 1000-2000 TL arasinda kazanirsiniz. Bu tamamen size bagli bir sey.

 Bunlardan size bir tane örnek vermem gerekirse NAPOLYON.COM Bu siteye üye oldugunuzda size 1.000 Nap veriyor ve profil bilgilerini eksiksiz doldurdugunuzda da 9.000 Nap daha veriyor. Giris kisminda kazandiginiz toplam 10.000 Nap'i isterseniz orda bulunan alis veris sitesinde direk olarak kullanabilir, ya da TOÇEV vakfina bagislayabilirsiz. Siteye her giris yaptiginizda size 30 Nap veriyor. Ayrica maillerinizi düzenli takip ederseniz haftada 3-4 tane kisa anketler gönderiyor bunlardanda belirli oranda Nap kazaniyorsunuz. ( En az 2.000 Nap) Peki kazandigin bu Nap'lari para olarak alabilirmiyim? Diyecek olursanizda tabikide alabilirsiniz. Nap toplaminiz 100.000 oldugunda bunu 100 tl olarak hesabiniza gönderirler.

 Unutmayin bu size bir ek is imkani olarak degil ilerde asil isiniz olabilir seviyede. Yazimi okudugunuz için tesekür ederim. Egerki yardim edebilecegim bir konu olursa veya anlamadiginiz bir yer yorum kismindan bana ulasabilirsiz. Herkese bol kazançli günler diliyorum. Ilgili sayfaya gitmek için lütfen BURAYA TIKLAYIN veya BURAYA TIKLAYIN

Bu aralar piyasada dolasan güncel sitelerinde içinde bulundugu BU SITEYI de incelemenizde faydali olacaktir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder